Nakup paketa tem?

0 glas.

Pozdravljeni
Po prebranem na forumu sklepam, da večinoma kopujete teme po projektih in nimate "premium računov", s katerimi bi imeli na razpolago paket tem?

Sam sem izdelal do zdaj 4 strani, za katere sem prejel cca 150-250 eurov (študentsko plačilo, low budget). Da bi za vsako temo plačal na ThemeForestu 50 eur in imel 100 eur profita, kupljene teme pa ne bi smel več uporabit na drugih straneh (licenca), se mi skoraj ne izplača.
Kaj menite o nakupu premium računa na straneh ala elegentthemes,Mythemeshop, Theme-junkie itd.. (vir:http://www.premiumwp.com/15-places-to-buy-cheap-premium-wordpress-themes/)
Imate morda kakršnekoli izkušnje s paketnim nakupom tem/pluginov, kakšno priporočilo?
Hvala in lep pozdrav

1 Odgovor

+1 glas
Najprej preberi licenco, pod kakšnimi pogoji sploh lahko uporabiš kupljeno temo.

 

In še to, naj te ne premami nakup 50+ tem za 200$. Poglej vse teme in potem premisli, če se ti splača? Pri teh paketih je ogromno tem, ki so stare in niso responsive. Tako da je vsaj polovica praktično neuporabnih oz. bi s popravki porabil preveč časa. Po mojih izkušnjah se zelo redko dobi paket, ki je zares dober nakup. Če za 200$ na koncu uporabiš samo 5 tem si po mojem v minusu, ker si zraven skuril še svoj čas, da si smetje vrgel stran. Moje mnenje je bolje kupovati 1 po 1 in točno to kar zadovolji potrebe, ne nekaj vmes...

Dobrodošli na Wpslovenia Q&A, kjer lahko postavite vprašanje strokovnjaku ali le izmenjate mnenja.

Če ste našli ali prejeli pravi odgovor na svoje vprašanje ne pozabite vprašanja in odgovora označiti s +1. Hvala!

...